Cirque de Santé, gezondheid met een lach!

Cirque de Santé, gezondheid met een lach!

Selnature Keltisch zeezout presenteert;

Cirque de Santé, gezondheid met een lach!

Een gezondheidsevenement,  gezondheidsspecialisten met jarenlange ervaringen, een circustent, comédienne, en een gezondheidsmarkt, Barista Tuk-Tuks en  biologisch Food & Drinks. In een paar woorden is dit “Cirque de Santé gezondheid met een lach“!


Gastvrouw Christel de Laat als “BettyAfbeeldingsresultaat voor christel de laat

Deze dame is een heus pareltje! Sinds 2000 doet Christel allround improvisatie shows, is ze actrice en presentatrice van onder anderen theater maar ook op tv/film is ze actief.  Deze Brabantse comédienne heeft duidelijk het woord gezelligheid in haar woordenboek staan! Christel komt uit Schijndel en ik als Boxtel(se) kan deze humor dan ook zeker waarderen.


Via de Facebook pagina van Juglen Zwaan kwam ik deze bijzondere avond over gezondheid tegen, nadat ik de website bekeken had werd ik echt wel enthousiast!  De ingrediënten; leuke en goede sprekers, beetje humor erbovenop en een schitterende locatie!

De locatie is het Kerstcircus wat elk jaar rond de kerst in Etten-Leur zijn tent opent voor jong en oud.

 

Natuurlijk een super leuke locatie om eens een iets “anders” te organiseren en een leuk uitje zo in het nieuwe jaar, een goed voornemen? Ga dan 7 Januari naar Cirque de Santé, laat jezelf inspireren door de sprekers en geef jezelf een “gezonde” basis om 2017 mee te beginnen. Zelf heb ik Ralph Moorman en Juglen Zwaan al vaker horen praten en heb ik hier altijd veel inspiratie uitgehaald. Kennis is als je het mij vraagt de basis van het naleven van een gezonde levensstijl die past bij jouw leven en bij de dingen die jij graag doet. Op deze avond zal er ook gesproken worden over de hormonen van mannen, dus nee! Deze avond is niet alleen voor vrouwen en zeker ook voor onze mannen een waardevolle aanvulling.


   Juglen Zwaan

 

 

 

Juglen verteld over zijn begin in de gezondheid, als puber. Hij at alles en keek totaal niet naar wat goed was of niet goed was voor hem. Resultaat? Een slechte huid, nergens zin in enorm vermoeid etc. Een spreker waaruit zijn basis in zijn jeugd begonnen is. Hij heeft diverse boeken geschreven en geeft ook workshops over gezonde voeding. (Deze heb ik bijgewoond met mijn zus, ook erg de moeite waard!) Juglen zijn doel is om andere te helpen bij de zoektocht naar wat je nu echt een goed gevoel geeft en helpt je je eigen pad hierin te vinden.


 Ralph Moorman

Ralph Moorman; voor veel mensen misschien een iets bekendere naam, als je het over hormonen hebt dan zeg je Ralph, De hormoonfactor. De hormoonbalans voor vrouwen de boodschappen coach etc. Met zijn basis als voedseltechnoloog weet Ralph precies wat en in onze voeding zit en hoe dit gemaakt wordt. De methode van Ralph heeft zich de afgelopen jaren volop doorgezet en er zijn zelfs Hormoonfactor opleidingen die mensen opleiden om vooral te kijken naar hormonen, voeding en de reactie van je hormonen op voeding. Super interessant dus!


 Nienke Tode-Gottenbos

Deze dame is eerder bij RTL late Night is geweest, ze was hier te gast om te praten over haar boek “de poepdokter”. In het begin moest ik hier een beetje om lachen. Toen ik er wat beter over na ging denken was het wel logisch. Darmen is opname van voeding, opname van voeding is ontwikkeling en ontwikkeling is algemene gezondheid. Hoe zie je of je darmen gezond zijn? Je poep natuurlijk! Haar boek lijkt me dan ook erg interessant om eens te lezen, dit staat nog steeds op mijn verlanglijstje!


 

Enthousiast geworden? Bestel dan zeker kaarten voor dit leuke evenement en begin je jaar met “gezondheid met een lach!”

Tickets zijn al vanaf €17,50 HIER te bestellen. Like om op de hoogte te blijven de Facebook pagina van Cirque de Santé. Ook voor acties en kortingen!

Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *