Workshop ~voeding & opvoeding~

Workshop ~voeding & opvoeding~

Gezond eten moeilijk? Hoe laat ik mijn kind meer groente eten? Waar moet ik beginnen?

 

Veranderingen zijn moeilijk, dit is voor volwassenen maar vooral voor kinderen zo. Als je met je kind de stap naar gezondere voeding wil maken kun je hierbij te maken krijgen met weerstand. In de workshop Voeding & Opvoeding nemen we je mee in hoe je dit traject het beste kan aanpakken. In kleine groepjes (max. 6 personen) geven we jullie begeleiding in het traject naar gezondere voeding.

Hoe reageer jij als je kind weerstand laat zien en wat is gezonde voeding nu eigenlijk? Weet jij wat je kind op een dag binnenkrijgt en hoe kun jij je kind stimuleren om gezondere keuzes te maken? Al jouw vragen op het gebied van voeding en opvoeding gaan we met je doornemen. Je doelen met betrekking tot voeding kunnen uiteenlopen van het leeg eten van het bordje tot het eten van meer groenten of tot het weglaten van e-nummer/suiker in de voeding.

Tijdens de workshop zal er een introductie gegeven worden over wat gezonde voeding is, deze basis krijgt handen en voeten door het meegeven van handige tools over hoe je deze voeding kan introduceren, welke stappen je hierin kunt nemen en hoe jij jouw kind begeleidt in de veranderingen. Er is volop ruimte om vragen te stellen en hierin aan te geven tegen welke moeilijkheden jij aanloopt. Tijdens deze inspirerende avond willen we jou laten zien (en proeven) dat je met kleine stapjes gezonder kan eten, dat gezond eten ontzettend lekker is en dat met de juiste tools je kind ook gezonder kunt laten eten en drinken.

Aan het einde van de avond krijg je een mooie glossy mee met gezonde recepten en handige opvoedtips. Daarnaast is er tussen de twee avonden de mogelijkheid om digitale begeleiding te krijgen als dit wenselijk is.

Op de tweede avond kijken we terug op de afgelopen weken, welke stappen heb je kunnen maken? Wat ging goed en wat was moeilijker? Heb je je doel bereikt of heb je nog meer tips nodig om dit doel te kunnen bereiken?

De 1e workshop begint op Donderdag 26 Januari. De avonden starten om 19:00 en zijn rond de klok van 21:00 afgelopen. De totale kosten van deze avonden incl. begeleiding, glossy en koffie/thee en wat lekkers zijn €45,-.

Locatie Tholen

Start: 26 januari 19:00-21:00 uur.

Adres: Dalemhof 1 Tholen

 

 

 

 


 

      Amanda van der Ree ~Kindercoach Kids & Coach~

Afgelopen zomer is Amanda haar eigen praktijk begonnen als kindercoach. Met als doel kinderen en opvoeders te helpen bij de ontwikkeling van het kind. Toen ze zelf moeder werd kwam het besef dat een vraagbaak heel handig. Voor kleine alledaagse vragen of voor grote knelpunten binnen een gezin. Amanda vind het heel prettig om op deze manier haar kennis en vaardigheden over te brengen op anderen, haar basis als pedagoog en docent versterken deze combinatie en geven haar een geweldige fundering voor haar Kindercoach praktijk.  “Ik wil anderen In een veilige en betrouwbare omgeving helpen om zich verder te ontwikkelen.” Hierin wordt gebruik gemaakt van de talenten van het kind en de opvoeder.

Daarnaast geeft Amanda tips in haar blog “Tante Nana“, ze neemt je op een speelse manier mee in het land van opvoeding en voorziet je hierin van handige tips!


Eva Straten        ~Knopjeom.nl~

Eva maakte een paar jaar geleden de overstap naar gezondere voeding. Behalve een betere gezondheid viel zij ook nog eens 35kg af. De basis van deze beslissing zijn haar kinderen geweest: “Doordat ik zelf het goede voorbeeld gaf kon ik ook mijn kinderen beter uitleggen wat wel en niet gezond is.” De afgelopen jaren heeft Eva veel kennis opgedaan over wat voeding met je lijf doet en hoe belangrijk voeding is voor een kind dat volop in ontwikkeling is. Op haar facebook en website stimuleert ze mensen gezonder te gaan eten.


Heb je nog vragen of wil je je graag aanmelden? Vul onderstaand formulier in of mail naar: Amanda@sterkinopvoeden.nl


Ook leuk om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *